8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Görele Belediyesi’nden yeni hizmet

GÖRELE BELEDİYESİ’NDEN AVANS KREDİ HİZMETİ

Giresun Görele İlçe Belediyesi, akıllı su sayacı kullanan aboneler için avans kredi sistemini hizmete sundu.

Daha önce akıllı su sayacına sahip olan su aboneleri için 1 Eylül 2010 tarihinde başlatılan hizmet ile abonelerin çalışma saatleri dışında ve tatil günlerinde susuz kalmaları önlenmiş oluyor. İlçede akıllı su sayacı kullanan abonelerin avans kredi imkanından yararlanması için yapılan çalışma ile akıllı su sayaçları, avans kredi cihazı Görele Belediyesi Ana Hizmet Binası girişinde faaliyete geçti.

Yeni hizmetle ilgili olarak Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu şunları söyledi:

“Akıllı su sayacı kullanan abonelerin tatil günleri ve çalışma saatleri dışında akıllı sayaç üzerindeki ana ve yedek kontör bitmesi nedeniyle karşılaştıkları sıkıntıları aşmak için, tatil günleri ve çalışma saatleri dışında abonelerimize 24 saat hizmet verecek olan kiosk cihazını hizmete sunduk. Ancak belediyemize su abonesi olan ve baylan marka akıllı sayaç cihaz kullanan abonelerimize bugün itibariyle belediyemiz su işleri müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar sonucu akıllı sayaç kullanıcıları da avans kredi imkanından yararlanabilecekler.”

Akıllı sayaç kullanıcılarının yararlanabildikleri bu hizmet ile abone kartlarına bir defaya mahsus olmak üzere 3 tona kadar avans su yüklemesi yapılabileceği, söz konusu avans kredi, daha sonra satın alınacak ilk su bedelinden düşülerek aboneler gelecek dönemlere ilişkin yeniden avans kullanma hakkını elde edebilecekleri belirtildi.

Konulan kiosk cihazının aboneler tarafından rahatlıkla kullanılabilecek özelliklerde üretildiği, abonelerin kartını makineye takıp, dokunmatik ekran üzerinde “yükle” butonuna basarak işlemlerini kolaylıkla tamamlayabilecekleri kaydedildi.

GÖRELE BELEDİYESİ’NDEN AVANS KREDİ HİZMETİ
GÖRELE BELEDİYESİ’NDEN AVANS KREDİ HİZMETİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 11:12:05
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 13:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?