3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Görele Devlet Hastanesi'ne ambulans

Sağlık Bakanlığı tarafından Giresun'un Görele İlçesi'nde bulunan Opr. Dr. Ergun Özdemir Devlet Hastanesi'ne gönderilen ambulans hizmete girdi. 

AK Parti Görele İlçe Başkanı Mustafa Demirci, yaptığı açıklamada, 22 Aralık 2006 tarihinde Giresun'da bir dizi incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a, devlet hastanesinde 112 Acil hizmeti verecek olan ambulansa ihtiyaç duyulduğunu belirttiklerini söyledi. Demirci, Bakan Akdağ'ın taleplerine kayıtsız kalmadığını ve hastanelerine son teknolojilerle donatılmış bir adet ambulansın Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilerek, hizmete girdiğini ifade etti. Demirci, "Görele Devlet Hastanemiz için hayati ihtiyaç olan 112 Acil ambulansını hastanemize kazandıran Sağlık Bakanımız Recep Akdağ'a teşekkür ediyoruz" dedi. 

Demirci, hastanenin doktor açığının kapatılması için önümüzdeki günlerde 3 doktorun göreve başlayacağını vurgulayarak, "Hastanemizin eksikliklerinin giderilmesiyle, Görele ve civarında bulunan yerleşim alanlarındaki insanlarımıza daha kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti verilmiş olunacak" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2007 Perşembe 09:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?