3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Görele'nin kaderi nasıl değişti?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Görele İlçe Başkanı Tolga Erener, AK Parti iktidarında Görele İlçesi'nin önemli bir çok hizmet ve yatırım aldığını söyledi.

Erener, partisinin ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında, Görele İlçesi'ne iktidarları döneminde yaptıkları hizmetleri değerlendirdi. AK Parti iktidarı öncesi Görele İlçesi'nin yeterince devlet yatırımı alamadığını ve partilerinin iktidara gelmesiyle birlikte bu durumun değiştiğini kaydeden Erener, "AK Parti, Türkiye'nin olduğu gibi Görele İlçesi'nin de kaderini değiştirmiştir" dedi.

AK Parti iktidarında Görele İlçesi'nin önemli bir çok hizmet ve yatırım aldığını dile getiren Erener, "Biz iktidara gelmeden önce Görele İlçesi'nin yeterince hizmet alamamıştı. Bu nedenle Görele geri kalmış bir ilçe durumundaydı. AK Parti iktidarı döneminde ise Görele'nin kaderi değişti. İktidarımızda Karadeniz Sahil Yolu Görele Şehiriçi Geçişi tamamlandı, KÖYDES Projeleri ile köylerimizin yol ve içme sularının önemli sorunları giderildi. Yeni sağlık ve okul binalarımız yapıldı. İlçede adını saymadığımız diğer hizmetlere bakıldığında geçmiş iktidarlardan farkımız ortaya çıkmaktadır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 13:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?