30
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

GTSO'da seçim çalışmaları

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkan adayı Hasan Çakırmelikoğlu, Espiye ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.


Çakırmelikoğlu, Espiye ilçesinde seçim çalışmaları çerçevesinde, yaklaşık 200 kadar oda üyesiyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Çakırmelikoğlu, oda seçiminin 21 Şubat tarihinde yapılacağını hatırlattı.


Giresun ve oda üyelerine layık oldukları hizmeti verebilme adına, GTSO Yönetim Kurulu'na aday olduğunu dile getiren Çakırmelikoğlu, bunu da başarabilecek kapasitesi ve arzusunun olduğunu kaydetti. Çakırmelikoğlu, seçilmesi durumunda oda üyelerinin sorunlarının çözümü noktasında önemli çalışmalara imza atacaklarını söyleyerek," Göreceksiniz ki seçimin hemen ardından GTSO'da yeni bir dönem ve çağ başlatacağız. GTSO, üyelerimize ve Giresun'a yakışır bir oda haline gelecektir.

Bundan emin olun. Üyelerimizle olan bağlar güçlendirilecek, üyelerimize önderlik edecek bir oda oluşturacağız. Gerek yönetim kurulu, gerekse de meclis üyelerimiz koordineli çalışarak, üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında üstün gayretler göstereceğiz. Bizlere destek vermeleri durumunda, üyelerimiz kendilerine layık bir oda oluşturacağımızı kendi gözleriyle göreceklerdir" diye konuştu.


Çakırmelikoğlu, birçok projesinin bulunduğunu ancak bunlardan en önemlilerinin başında yeni bir oda merkezi yapımı geldiğini ifade ederek "Seçilmem durumunda üyelerimize ve Giresun'a yakışır bir oda binamızı yapacağız. İçerisinde konferans salonu, fuar alanı, hizmet binası ve çeşitli aktivitelerin yer alacağı bir bina olacak. Bu projeye büyük önem veriyorum. Kısa zamanda da başlayıp, bitireceğiz. Böylelikle siz üyelerimize daha iyi ve kaliteli hizmet sunacağız" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 11:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?