20
Mayıs
2024
Pazertesi
GİRESUN

GÜ'de yeni eğitim yılı başladı

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk," Giresun Üniversitesi, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde, kısa süre içerisinde gösterdiği gelişmesini ve büyümesini sürdürmeye devam edecektir" dedi.

Prof. Dr. Öztürk, Atapark'da gerçekleşen Giresun Üniversitesi'nin 2009-2010 Akademik Yılı açılışında yaptığı konuşmada, Giresun Üniversitesi'nin 2006 yılında kurulduğunu ve üçüncü kez kendi ismiyle eğitim-öğretime başladığını belirtti.

Giresun Üniversitesi'nin kurulduğu dönemde 8 bin 500 olan öğrenci sayısının bugün 15 bini aştığına işaret eden Prof. Dr. Öztürk, Giresun Üniversitesi'nin sürekli büyüdüğünü ve geliştiğini vurguladı. "Giresun Üniversitesi, Büyük Türk Milleti'nin geçmişi ve geleceğidir" diyen Prof. Dr. Öztürk," Bunu herkesin özellikle Giresun halkının bilmesini istiyorum. Gelecek günler bizimdir. Giresun Üniversitesiteliler'in ve Giresun'undur. Çünkü biz çalışıyoruz. Çalıştığımız için de, hem bunları söyleme cesaretini kendimizde buluyor, hem de istikbale ümitle bakıyoruz" şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Öztürk, Giresun halkından üniversite öğrencilere sahip çıkmalarını isteyerek, Giresun halkının öğrencilerin yanında olmalarını ve destek vermeleri çağrısında bulundu.

Giresun Üniversitesi'nin 2009-2010 Akademik Yılı açılışına üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 16:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?