3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Güder'den Vali Kaban'a ziyaret

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder, Ordu Valisi Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.


Ordu Valisi Ali Kaban, Tuğgeneral Erhan Güder'i valilik önünde karşıladı. Daha sonra makam girişinde anı defterini imzalayan Erhan Güder, Vali Kaban'la birlikte makama geçti. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Ordu Valisi Ali Kaban, Tuğgeneral Güder'le bir şehit cenazesinde tanışma fırsatı bulduklarını ve en kısa zamanda kendisine iadeyi ziyarette bulunacağı belirtti. Kaban, "Daha önce Ünye ilçemizde de görev yapmış komutanımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Her ne kadar kendisini yeni tanıyorsak da gıyabında terör olaylarında başarılarını biliyoruz. Gerçekten bölgemizde zaman zaman hassasiyetler oluyor. Birileri bölgemizi kaşımak istiyor. Buradan kendilerine primler çıkarmak istiyorlar. Bunun yakın bir örneğini de hep birlikte yaşadık. Ancak gerek bölgemizdeki komutanlarımızın hassasiyeti gerekse bölge insanlarımızın hassasiyeti, teröristlerin bölgeye girmesi konusunda ciddi bir engel oluşturdu. Bundan sonraki çalışmalarda da iyi sonuçlar alınacağına inanıyorum" diye konuştu.
Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder de eski Ünye İlçe Jandarma Komutanı olduğu ilde tekrar bulunmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Güder, "Ünye'de görev yaptığım 2 yıllık süre içerisinde olduğu gibi sizlerin ve halkın desteğiyle bölgede herhangi bir kanunsuzluk olmaması için çalışacağız" şeklinde konuştu.


Konuşmalardan sonra Ordu Valisi Ali Kaban, Tuğgeneral Erhan Güder'e hediye verdi. Daha sonra basına kapatılan kısımda Vali Kaban, Tuğgeneral Güder, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Celal Çürek kısa süreli bir görüşme yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 13:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?