19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Hakettiğimiz başarıyı kazandık

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, Samsunspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Sandal, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz haftasonu kendi sahaarında konuk ettikleri Samsunspor karşısında 1-0'lık galibiyet elde ettiklerini hatırlattı. Samsunspor karşısında alınan galibiyetin kendileri açısından ligde kalma yolunda öneminin büyük olduğunu dile getiren Sandal,"Samsunspor maçı bizim için ligde kalma ümitlerimizi sürdürmemiz açısından çok önemliydi. Son dakika golüyle de sahadan 3 puanla ayrılmamızdan dolayı büyük sevinç yaşıyoruz. Rakibimiz karşısında maçın son dakikasına kadar sergilenen futbol gerçekten de takdire şayandır. Elde edilen galibiyetten ötürü teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve büyük destelerini gördüğümüz taraftarlarımızı kutlarız" dedi.


Bu haftasonu deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını anımsatan Sandal, hedeflerinin sahadan galip ayrılmak olduğunu sözlerine ekledi.
Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Giresunspor, Gençlerbirliği'nden Seçkin Getbay'la sezon sonuna kadar kiralalık olarak anlaştı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 16:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?