19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Haksız yere eleştiriliyoruz

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da kulüp başkanı Olgun Aydın Peker, "İnsanlar karanlığa küfür edeceklerine, karanlığa bir tane mum yaksınlar. Karanlığa küfrederek, karanlığı aydınlatamazsınız. Bir tane mum yakarsanız, karanlık aydınlanır" dedi.

 


Giresunspor'u iyi yerlere taşıma adına projeler üreterek ve ellerinden geldiğince gece-gündüz çalıştıklarını söyleyen kulüp başkanı Olgun Aydın Peker, Giresun'da bazı kişiler tarafından haksız bir şekilde eleştirildiklerini kaydederek, "Biz hiçbir şeye ve kimseye güvenerek değil, kendimize güvenerek bu kulübü aldık. Allah katında bizim kalbimiz rahat. Biz hem çalışıyoruz, gecemizi-gündüzümüze katıp, projeler üretip, elimizden gelenin en iyisini yapıp, en iyisinin olması için dua ediyoruz. Biz burada
gecemizi-gündüzümüze katacağız, cebimizden vereceğiz, vaktimizden vereceğiz, beynimizden vereceğiz, ondan sonra da başarıya endeksli bir hayat yaşayacağız, bunun sonrasında insanlar bizi eleştirecek. Bu takıma hiçbir şey yapmayacaksın, bol bol dedikodu yapacaksın. Kimsenin böyle bir hakkı yoktur" diye konuştu.
İnsanların Giresunspor'a köstek değil, destek olmalarını isteyen Peker, şunları kaydetti:


"İnsanlar karanlığa küfür edeceklerine, karanlığa bir tane mum yaksınlar. Karanlığa küfrederek, karanlığı aydınlatamazsınız. Bir tane mum yakarsanız, karanlık aydınlanır. Onun için kapalı kapılar ardında ucuz sohbetlerle değil, ne katkıda bulunacağına dair destekleri düşünürlerse daha faydalı olurlar. Her Giresunlu taşın altına elini koyacak, ondan sonra konuşmaya hak sahibi olacak. Kenetlenelim, beraber olalım. Her şeyin altında bir şey aramaktan vazgeçelim. Bu memleketin sadece valisi, belediye başkanı
yok. Bu memleketin işadamları var. Bu memleketin insanları var. Birliktelik oluşturalım, kenetlenelim. Herkes üzerine düşeni yapsın. Üzerine görev düşmeyenler de işine baksın."
Peker, Giresun'un en önemli değerinin Giresunspor olduğuna işaret etti. Giresunspor'un başarısını isteyen herkesi taşın altına elini sokmaya davet eden Peker, "Burada maalesef sanayi yok. Burada maalesef ticaret yok. Burada fındık vardı. İnsanlar bu yıl zarar edeceklerini düşündükleri için ürünlerini bahçede bıraktı. Burada elimizde tek Giresunspor'umuz var. Bu bakımdan bu değere sahip çıkmamız lazım. İyisiyle kötüsüyle destekleyelim, elimizden geleni yapalım" şeklinde konuştu.
Giresunspor'un gelecek sezon için büyük hedeflerinin olacağını söyleyen Peker, mevcut takımın iskeletini bozmak istemediklerini, bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcularla yeniden anlaşmayı istediklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:32:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?