8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Hamsi yiyip, horon teptiler

GİRESUN'DA HAMSİ ŞÖLENİ

Giresun Üniversitesi, Görele Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu'nda düzenlenen hamsi şöleninde öğrenciler hamsi yedi, horon oynadı.

Okul müdürü Doç. Dr. Alp Yalçın Tepe, tarafından organize edilen 1. Hamsi Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Şölene, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk, Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygün Atar, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Orhan Yalçın, Okul Müdürü Doç. Dr. Alp Yalçın Tepe, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci, Öğretim Görevlileri Muzaffer Atalar, Banu Tepe, Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Gülşen ve davetliler katıldı.

Öğrenciler bir yandan ızgarada pişirdiği hamsileri davetlilere ikram ederken, bir yandan da kemençe sanatçıları Mahmut Uzunöner ve Samet Gülşen'in çalıp söylediği horon havaları ile horon oynayarak şölene renk kattı.

Bu tür sosyal aktivitelerin öğrenci, eğitmen ve yöneticilerin kaynaşmasında ve ilçe halkıyla bütünleşmesinde çok faydalı olduğunu belirten Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk, hamsi partisi sonrası öğrencilerle sohbet edip sorunlarını dinledi.

Okul Müdürü Doç. Dr. Alp Yalçın Tepe de, "Okulumuzun düzenlediği bu tür organizasyonlar bundan sonrada devam edecek" dedi.

GİRESUN'DA HAMSİ ŞÖLENİ
GİRESUN'DA HAMSİ ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 17:20:01
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 22:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?