7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Hayırsevere CHP’den teşekkür

GÖRELELİ HAYIRSEVERE CHP’DEN TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Görele İlçe Başkanlığı tarafından, Görele Devlet Hastanesi’ne tıbbi cihaz bağışında bulunan hayır sever vatandaşa teşekkür plaketi verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen teşekkür plaketi törenine İlçe Başkanı Selahattin Karaahmetoğlu ve partililer katıldı. Görele Devlet Hastanesi’ne Endoskopi, Mamografi ve Hotar cihazları gibi tıbbi cihaz bağışı yapan ilçenin İnanca köyünden olan matbaacı İlhan Ergül adına babası Hüseyin Ergül’e teşekkür plaketini CHP İlçe Başkanı Selahattin Karaahmetoğlu verdi. İlçeye sağlık alanında yapılan bu bağışa minnettar olduklarını belirleyen CHP İlçe Başkanı Karaahmetoğlu, “Duyarlı vatandaşımız İlhan Ergül ilçe dışında olduğu için plaketini babası Hüseyin Ergül’e takdim etmekten onur duymaktayız. Bu vatandaşımıza duyarlı davranışından dolayı ilçe teşkilatım adına şükran ve minnet duygularımı ifade eder, tüm hemşerilerimiz adına teşekkürü borç bilip hastanemizin Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı İbrahim Ulusoy’a da çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Oğlu adına teşekkür plaketi alan İlhan Ergül ise oğlunun kendisine böyle bir onur yaşattığı için mutlu olduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 14:16:05
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 21:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?