3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Hayırseverlerden eğitime destek

Giresun'da hayırseverler tarafından yaptırılacak anaokulunun temeli atıldı.

Giresun Valisi Mustafa Teşkesen, Sevinç Ekizoğlu ile Kara Kuvvetleri Komutanlığında görevli oğlu Tuğgeneral Serdar Ekizoğlu tarafından Aksu Mahallesi'nde 214 metrekarelik alanda yaptırılacak Sevinç-Mehmet Ekizoğlu Anaokulu'nun temel atma törenine katıldı.

Vali Taşkesen, burada yaptığı konuşmada, eğitime destek veren ve mütevazı bütçelerinin bir kısmını eğitim gibi önemli bir alana ayıran hayırsever Ekizoğlu ailesiyle gurur duyduklarını belirtti.

Taşkesen, ''Okul öncesi eğitimdeki kapasiteyi ve kaliteyi artırmak için üzerlerine düşen görevi yapan Ekizoğlu ailesini tebrik ediyorum. Bu törende bulunmaktan gurur duyuyorum. Giresunlular adına kendilerine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Tuğgeneral Serdar Ekizoğlu ise temel atma töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, ''Burada Atatürk'ün yolundan ve izinden ayrılmadan, ilke ve inkılaplarına bağlı, memleketi ve milleti için hayırlı evlatlar yetiştirilmesi diliyorum. Hayırlı olsun'' dedi.

Törene, Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Ömer Albayrak ve daire amirleri de katıldı.

Yaklaşık 3 ayda hizmete açılması planlanan 2 katlı, 4 derslikli, 80 öğrenci kapasiteli okulun 500 bin YTL'ye mal olacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 16:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?