7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Hekim Holding yapı sektöründe

HEKİM HOLDİNG ‘MARS’ İSİMLİ ÜRÜNÜYLE YAPI SEKTÖRÜNDE

Merkezi İstanbul Pendik’te bulunan Hekim Holding, Mars ismi verilen yeni ürünü ile yapı sektöründe yeni bir dönem başlatıyor.

Tamamen çelik konstrüksiyondan üretilen ev ve ofislerin en önemli özelliği, taşınabilir olması.

“Marsta Hayat Var” sloganıyla üretilen Mars, ilk kez Buildist 2010 Fuarı’nda görücüye çıktı. Holdingin 360 metrekare alan üzerine kurulu iki katlı standında sergilenen ürün, fuarın en çok ilgi çeken ürünü oldu.

Mars hakkında bilgi veren Hekim Holding Genel Müdür Yardımcısı Özlem Öğuzoğlu, “Mars, her detayında Prefabrik Yapı A.Ş. uzmanlığının imzasını taşıyan bir yaşam alanı. Dışı ve içi estetik, yapısı çok güçlü. Ekolojik, taşınabilir, modüler, esnek, estetik, güvenli ve ekonomik özelliklere sahip. İster ev, ister ofis olarak kullanabileceğiniz bu yaşam üniteleri dilediğiniz zaman dilediğiniz yere taşınabilmektedir. Üç gün gibi kısa bir sürede nerede yaşamak ve nereye taşınmak isterseniz isteyin, eviniz ve ofisiniz sizin için üç gün sonra orada” dedi.

Oğuzoğlu, kurulduktan sonra daha büyük bir ev veya daha büyük bir ofise ihtiyaç duyulduğunda ilave oda siparişi vermenin mümkün olduğunu belirterek “Mars, Türkiye yapı kültüründe yeni bir çağ başlangıcı. Bir öncü, bir değişim simgesi Siz sipariş veriyorsunuz, biz dilediğiniz kadar odayı mevcut eviniz veya ofise ilave ediyoruz. Hatta veranda, saçak gibi üniteler de eklenebiliyor” diye konuştu.

Hekim Holding Genel Müdür Yardımcısı Oğuzoğlu, Mars’ın üretim aşamasında çevreye zarar vermeyecek hammadde ile oluşturulduğunu, kurulum esnasında da çevre dostu olarak duyarlılığını sürdürdüğünü söyledi. Oğuzoğlu, “Ses, görüntü kirliliği ve doğal tahribat gibi doğanın dengesini bozabilecek her eylemden uzak olan Mars, aksine varlığını sürdürdüğü sürece ekolojik yapısı ile benzerlerinden ayrılmaktadır” şeklinde konuştu.

Oğuzoğlu, Mars’ın çeşitli biçimlerde tasarlanan modellerini ve diğer özelliklerinin “www.marstahayatvar.com” sitesinden görünebileceğini de sözlerine ekledi.

HEKİM HOLDİNG ‘MARS’ İSİMLİ ÜRÜNÜYLE YAPI SEKTÖRÜNDE
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 17:15:05
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 18:36:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?