3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Hekim Süt'e bebek dostu ödülü

Giresun Sağlık Müdürlüğü tarafından, Altın Bebek Dostu İl Projesi’ne katkılarından dolayı Hekim Süt Fabrikası adına İşletme Müdürü Mehmet Kıtan'a plaket verildi.

Hekim Süt İşletme Müdürü Mehmet Kıran, ödül töreninde yaptığı konuşmada Altın Bebek Dostu İl Projesi kapsamında 200 bin ürünün üzerine ‘İlk 6 Ay Sadece Anne Sütü’ sloganlı etiketlerin konulduğunu söyledi. Hekim Süt olarak anne sütünün önemini iyi bildiklerini ve bunu da insanlara hatırlatmak için projeye destek verdiklerini dile getiren Kıran, “Hekim Süt olarak önemli bir hizmeti yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da bu tür projelere devam edecektir” dedi.
İl Sağlık Müdür Yardımcısı ve Projesi Sorumlusu Dr. Fazıl Özden ise Hekim Süt'ün, projeye verdiği destekten mutluluk duyduklarını belirterek şöyle konuştu:

“Hekim Süt A.Ş., kampanyamıza önemli destek verdi. Bebek Dostu logomuzu ürünlerine koydu ve böylece her eve ulaşmamıza ve her ailede anne sütü ile ilgili bilinç oluşturma çabamıza katkı sağladı. Fabrika yöneticilerine teşekkür ediyoruz.”
Konuşmaların ardından Dr. Özden, Hekim Süt İşletme Müdürü Mehmet Kıran'a plaket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 23:56:03
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 00:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?