19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Hüseyin Tanrıverdi Giresun'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, yerel yönetimlerde hizmetin adresinin AK Parti olduğunu söyledi.


AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel'i makamında ziyaret etti. AK Parti'nin 29 Mart Mahalli İdareler Seçimi için çalışmalarını yurt genelinde sürdürdüğünü belirten Tanrıverdi, "AK Parti yerel yönetimlerde hizmetin adresidir" dedi.


AK Parti'nin AK belediyecilik anlayışıyla, şehirde yaşayan herkesi kucakladığını anlatan Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti, şehirlerin sadece vizyon kazanması değil aynı zamanda misyon kazanmasını sağlayacak projeleri de ortaya koymaktadır. İcraatları bunu ortaya koymaktadır. Şehirlerin fiziki olarak vizyon kazanması, çok güzel modern binaların ortaya çıkması, kentsel yapının çok güzel bir şekilde ortaya konulması yeterlidir. Ancak şehir ruhsuzsa yetersizdir. Aynı zamanda şehre ruhkazandırmak, kimlik kazandırmak gerekiyor. Bizim AK belediyecilik anlayışımızda bu önemli iki unsur dikkate alınarak, hem vizyon hem de misyon dahili şehirler ortaya çıkarma anlayışımız, şehirlerimizi çok güzel bir hale, çağdaş bir hale getirmiştir."


Fatih Sultan Mehmet'in, 'Belediyecilik şehri abat etmek ve halkın gönlünü almaktır' sözünü hatırlatan Tanrıverdi, şunları söyledi: "Dolayısıyla şehri abat ederken, halkın gönlünü alıcı onun hizmetinde bulunmak çok daha önemli. O açıdan bu beş yıllık dönem içerisinde belediye başkanımız Hurşit Yüksel, AK belediyecilik anlayışını Giresun'a getirmiştir. Alt ve üst yapısıyla, halkla kurduğu diyalogla gerçekten örnek bir belediye başkanı olmuştur."


Tanrıverdi, belediye ziyaretinin ardından Giresun Belediyesi tarafından Su Otomasyon Sistemi'nin açılışına katıldı daha sonra da belediye asfalt tesisinde incelemelerde bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?