3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

İkbal Dershanesi'nden örnek davranış

Türk Kızılay'ı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına Giresun'un Tirebolu ilçesinde faaliyet gösteren İkbal Dershanesi öğretmen ve öğrencileri de katıldı.

Türk Kızılayı Giresun Kan İstasyonu Yöneticisi Dr. Burak Suiçmez, kan bağışının çok kolay ve basit bir işlem olmakla birlikte bir o kadar da anlamlı bir davranış olduğunu söyledi.

Suiçmez, "Bu konuda halkımızın duyarlı davranması gerekmektedir. 18-65 yaş arası 50 kilogramın üzeri sağlıklı her kişi kan bağışında bulunabilmektedir. Kan bağışında en güvenli koşullar Kızılay misyonu ve vizyonu doğrultusunda yapılmaktadır. İsteyenler Giresun merkez Kızılay'a müracaat ederek bağışta bulunabilirler." dedi.

Dershane Müdürü Levent Yıldar ise, "Kan bağışı bilinçli ve sağlıklı her kişi tarafından yapılması gerekir. Çok basit işlemle gerçekten önemli bir iş yapılmaktadır. Bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyorum." diye

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 17:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali gündüz IP: 88.242.79.xxx Tarih : 1.04.2008 13:39:45

Bravo be hizmet yolcularından da bu beklenirdi...Bütün ikbal dersanesine hocalarına çalışanlarına Hasan ustaya öğrencilerine...ve özellikle YAVUZ ZAMBAK MUZAFFER KADIOĞLU SAMET YALÇIN ve TUNAY YAŞARA en derin SEVGİ ve SAYGILARIMLA...ÖSS YOLUNDA BAŞARILA.GEÇEN YILKİ SINIF ARKADAŞINIZ ALİ GÜNDÜZ...