7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

İşadamından iftar yemeği

İŞADAMI ÖNER HEKİM’DEN  GİRESUN’DA İFTAR YEMEĞİ

Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’in katkılarıyla Giresun Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde sürdürülen iftar yemeklerinden ikincisi, dün akşam yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İftar yemeğine Hekim Süt A.Ş Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak, Mali İşler Müdürü Mehmet Kıran, Pazarlama ve Satış Müdürü Erol Kop, fabrikanın bazı çalışanları, basın-yayın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Genel Müdür Sedat Murat Bayrak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, halka verdikleri iftar yemeklerinin sonuncusunu Kadir Gecesi gerçekleştireceklerini söyledi.

Bayrak, “Belediyemizin organizasyonuyla gerçekleşen bu etkinliğe, her yıl olduğu gibi bu yıl da Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Öner Hekim katkıda bulunuyor. Bu yemekler artık bir gelenek haline geldi. Ayrıca Hekim Süt olarak Ramazan ayı süresince halkımızın ayran ihtiyacını karşılıyoruz. Sayın Hekim, yüzü hep Giresun’a dönük, geldiği yeri unutmayan, sırt dönmeyen örnek birisi. Kazancının bir bölümünü hayıra ayıran birisi. Ramazan ayında da halka verilen iftarlara kakıda bulunuyor ve bu yolla da hayır ve hasenatlarını sürdürüyor. Belediyemize buna vesile olduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bilindiği gibi Giresun Belediyesi, önceki yıllardan farklı olarak bu yıl, Ramazan çadırı yerine sosyal tesisler ve Taşbaşı Park alanını iftar yemekleri için düzenlemişti. Tesislerde her akşam 1000 kişiye hijyen koşullarda iftar yemeği veriliyor. Hayırsever işadamı Öner Hekim, son iftar yemeğini oğlu Ömer Hekim’in adına Kadir Gecesi verecek.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 14:32:00
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 18:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?