2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

İşte AKP'nin yeni başkanı

AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI’NA HASAN ALİ TÜTÜNCÜ ATANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Başkanlığı’na Hasan Ali Tütüncü atandı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Geldi’nin milletvekilliği aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından boşalan il başkanlığına AK Parti Genel Merkezi tarafından atama yapıldı. AK Parti genel merkezi, vekaleten il başkanlığını yürüten Hasan Ali Tütüncü’nün atamasını onayladı.

İl Başkanlığı atamasının onaylanmasının ardından il başkanlığında partililerin tebriklerini kabul eden Tütüncü yaptığı ilk konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Tütüncü “Zor bir süreçte zor bir görev verildi. İl Başkanlığı atama sürecinde destek veren ve vermeyen bütün partililerime teşekkür ediyorum. Giresun’da il başkanlığını en iyi yapacak kişi değiliz ama teşkilatımız bizi layık gördü. Bu il başkanlığı belirleme sürecinde adı geçen bütün arkadaşlarımız inanıyorum ki bizden daha çok bu görevi hak ediyorlardır ve layıkıyla yapabilecek kişilerdir. Ancak bundan sonra bu arkadaşlarımızla beraber el ele bu seçim sürecini birlikte değerlendirip yürüteceğiz ve destek olacaklarından hiç şüphem yoktur. Koordinatör milletvekilimiz Giresun’a gelip Sivil Toplum Kuruluşları’yla görüşerek kamuoyu yoklamasında bulundu.İl Başkanının kim olacağı konusunda görüşler alındı. Bu nedenle de sadece teşkilatımızın değil kamuoyunun da sorumluluğu omuzlarımıza yüklendi” dedi.

İl Başkanı olarak bir tarafta seçim sürecinin diğer tarafta Giresun’un yatırımlarını takip edeceklerini de belirten Tütüncü “Her ne kadar seçim süreci içerisinde bulunmuş olsakta Giresun’un devam eden bir çok projeleri bulunmaktadır. Bu projeler üzerindeki hassasiyetimizi de unutmayacağız. Projelerin hayata geçirilmesi noktasında çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI’NA HASAN ALİ TÜTÜNCÜ ATANDI
AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI’NA HASAN ALİ TÜTÜNCÜ ATANDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 16:16:03
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 16:30:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?