7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

İşte yılın annesi

TÜRK BÜRO-SEN GİRESUN’DA YILIN ANNESİNİ SEÇTİ

Türk Büro-Sen Giresun Temsilciliği Kadın Kolları tarafından yılın annesi seçildi.

Anneler Günü nedeniyle Türk Büro-Sen Kadın Kolları tarafından Giresun’da yılın annesi 1897 doğumlu Zeliha Başuslu seçildi. Ziyarete Türk Büro Sen Gresun Temsilcisi Ali Kara, Kadın Komisyonu Başkanı Canan Köse, Üyeler Gülay Kabasakal ve Aygül Akçiçek Öztürk katıldı. Türk Büro-Sen Giresun Temsilcisi Ali Kara, ziyarette yaptığı konuşmada yapılan araştırmalarda Zeliha Başuslu’nun Giresun’un en yaşlı kişisi olduğunu tesbit ettiklerini vurguladı. Kara “Zeliha teyzemizin sağlık ve sıhhati yerinde. Kendisi yaşayan bir tarihtir. 113 yaşında 8 çocuk, 52’yi aşkın torunu var. Zeliha Başuslu teyzemizi sadece bugün değil hergün hatırlamalıyız” dedi.

Türk Büro-Sen Giresun Kadın Komisyonu Başkanı Canan Köse’de yaptığı konuşmada kadın kolları olarak araştırmalar sonucu Zeliha Başuslu’yu yılın annesi olarak seçtiklerini, kendisine sağlıklı ve sıhhatli günler dilediklerini söyledi.

Zeliha Başuslu’ya Ali Kara ve Canan KÖSE tarafından hediyeleri takdim edildi. Yılın annesi seçilen Zeliha Başuslu’nun kemik erimesi dışında herhangi bir rahatsızlığını olmadığını belirten yakınları çok neşeli olduğunu vurguladılar.

TÜRK BÜRO-SEN GİRESUN’DA YILIN ANNESİNİ SEÇTİ
TÜRK BÜRO-SEN GİRESUN’DA YILIN ANNESİNİ SEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 10:13:00
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 12:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?