3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

İstediğimiz oyunu oynayamadık

Giresunspor Genel Kaptanı Hakan Güngör, İstanbulspor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıkları için sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Giresunspor'da dün deplasmanda İstanbulspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Son haftalarda aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle İstanbulspor maçını ligin bir dönüm maçı olarak gördüklerini belirten Genel Kaptan Hakan Güngör, "Karşılaşmanın daha ilk dakikalarında kalemizde gördüğümüz golle yenik duruma düştük. Maçın ikinci yarısının başlarında beraberlik golünü yakalayarak rakip üzerinde baskı kurduk. Ancak defans hatalarından dolayı kalemizde üst üste 2 gol birden görerek, bir anda 2 farklı geriye düştük. Oyundan kopmayarak mücadelemizi sürdürdük. Bulduğumuz bir golle de farkı bire indirdik. Ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince sahadan mağlup ayrıldık. İstanbulspor karşısında istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bu nedenle de sahadan mağlup ayrıldık" dedi.

İstanbulspor maçını geride bıraktıklarını ifade eden Güngör, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Samsunspor maçını kazanarak çıkışa geçeceklerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 18:45:23
Güncelleme :19 Kasım 2007 Pazartesi 18:55:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?