19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Kaldırım işgalleri önlenecek

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun'da kaldırım işgallerini mutlaka önleyeceklerini söyledi.


Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresun'da kaldırım işgallerinin yaşandığını gözlemlediklerini belirtti. Belediye olarak bugünden itibaren kaldırımların işgal edilmesine müsade etmeyeceklerini vurgulayan Aksu, esnafların öncelikle uyarıldı, devam edilmesi durumunda da yasalların gereklerinin yerine getireceğini dile getirdi.


Giresun'da kaldırım işgallerini mutlaka önleyeceklerini vurgulayan Aksu, "Tüm esnaflarımızı uyardık. Sonra yazılı uyarılar gönderdik. Kaldırımlar işgal altında. Bu arkadaşlarımız ya seyyar olacaklar, ya da tükanlarında satacaklar mallarını. Bunda kararlıyız. Herkes aklını başına alsın. Eğer insanlar sokakda mal satacaklarsa dükkanlarını kapacaklar. Bununla ilgili yaptırım gücümüz neyse uygulayacağız. Bir çekincemiz yok. Şehirde yaşıyorsak herkes bunun bedelini ödemelidir. İnsanların yürüyüş hakkını kimsenin engellemeye hakkı yok. Üzerimize düşen ne gerekirse yaacağız. Gerekirse kapacağız. 3-5 kişinin mutluluğu için tüm halkın eziyetini göze alamam. Bizi Giresun halkı seçti. Giresun halkına karşı borcumuz var. Benim için giresun halkı önemlidir" dedi.


Belediye Başkanı Aksu, Tayyeredüzü ve Çıtlakkale mahallelerini gezerken, burada sürdürülen belediye çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 16:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?