3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Karaibrahim, Baykal'ı savundu

CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Ankara'da oturan değil, Giresun'da çalışan bir milletvekili olacağını söyledi.

Karaibrahim, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında 22 Temmuz seçimlerini değerlendirdi. Türk halkının yüzde 21'lik oy oranı ile CHP’ye yeniden anamuhalefet görevi verdiğini hatırlatan Karaibrahim, “Seçimde daha yüksek bir oy oranına ulaşmayı bekliyorduk. Ancak öyle olmadı. Halkın takdiridir, bu durumu saygıyla karşılıyoruz” dedi.

Yeni dönemde Ankara'da oturan değil, Giresun'da çalışan bir milletvekili olacağının altını çizen Karaibrahim, "Seçim sürecindeki vaatlerimin arkasında duracağım. Giresunluya, 'Başınız ağrırsa Giresun'da olacağım' demiştim. Bu sözümün arkasındayım. Ankara’da oturan değil, Giresun’da çalışan bir milletvekili olacağım" diye konuştu.

Karaibrahim, başta Ordu-Giresun (OR-Gİ) Havaalanı ve Eğribel Geçidi Tüneli’nin yapımı ile fındık fiyatları olmak üzere yörenin bütün sorunlarını yakından takip edeceğini dile getirdi. Son günlerde CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a istifa etmesi yönünde yapılan eleştirilere de tepki gösteren Karaibrahim, Baykal'ın bu eleştirileri hak etmediğini savunarak şöyle konuştu:

"Ben Genel Başkanımızın yanındayım. Onunla beraber CHP'nin başarılı olacağını düşünüyorum. Genel Başkanımızın 22 Temmuz seçiminde izlediği politikanın da doğru olduğunu inanıyorum."

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2007 Çarşamba 13:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?