29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Karakuz yaşam savaşını kaybetti

Giresun'da, 21 Temmuz tarihinde yaşanan sel afetinin hasarlarının giderilmesi çalışmaları sırasında toprak altında kalarak yaralanan Giresun Belediyesi'nde taşeron firma görevlisi olarak çalışan Oktay Karakuz (38) hayatını kaybetti.


21 Temmuz tarihinde Tayyaredüzü mahallesinde sel afeti sonrası hasar gören altyapının tamir çalışmaları yapan Karakuz toprak altında kalarak yaralanmıştı. İlk tedavisi Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir, Devlet Hastanesi'nde yapılan Karakuz, daha sonra KTÜ Trabzon Tıp Fakültesi'ne sevk edilmişti. Yaklaşık 25 gündür burada tadevi altında bulunan Karakuz, dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Karakuz, için bugün sabah Giresun Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Törende konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Karakuz'un 4 ay önce taşaron firma kanalıyla Giresun Belediyesi'nde görev yapmaya başladığını söyledi. "Karakuz, çok gariban doğdu, gariban büyüdü ve gariban gitti" diyen Aksu, "Kendisini, belediyemize iş yapan bir firmamızda istihdam ederek, belki yeni bir hayat kurar diye umut ederken, malesef böyle bir kazayla karşı karşıya kaldı. Söyleyecek çok şey yok. Oktay iyi birisiydi. Allah rahmet eylesin" dedi.


Tören, edilen duaların ardından sona erdi. Belediyede yapılan törene, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, belediye çalışanları, Karakuz'un yakınları ve arkadaşları katıldı.
Karakuz, Hacı Siyam Camii'nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Giresun Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 15:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?