3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Karayolları ekibine tatlı ziyaret

Giresun-Şebinkarahisar ilçesinde Anadolu'yu Giresun sahiline ulaştıran Eğribel Geçidi'nde görev yapan Karayolları çalışanlarını Şebinkarahisar Kaymakamı Ali Sırmalı, Alucra Kaymakamı Armağan Önal ve Çamoluk Kaymakamı Hakan Hakyemez ziyaret etti.

Şebinkarahisar Kaymakamı Ali Sırmalı, Alucra Kaymakamı Armağan Önal ve Çamoluk Kaymakamı Hakan Hakyemez ile birlikte Karayolları Eğribel Bakımevi'ni ziyaret ederek personeli çalışmalarından dolayı kutladı.

Karayolları ekibine baklava ikram ederek çalışmalarının devamını dileyen kaymakamlar, "Anadolu'yu Giresun sahiline ulaştıran, aman vermez karda, kışta, fırtınada, acı poyrazda, uğultuları dağları saran Eğribel Geçidi'nde görev yapan Karayolları Eğribel Bakımevi çalışanlarının hem sorunlarını dinlemek hem ziyaret amaçlı hem de arkalarında olduğumuzu göstermek için bu ziyareti gerçekleştirdik." açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı sonrası Eğribel mevkiinde çığ nedeniyle ulaşım kapanmış, Karayolları Trabzon Bölge Müdürlüğü'nün 3 günlük çalışmaları neticesinde yol ulaşıma açılmıştı.

Zaman
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 16:19:25
Güncelleme :3 Mart 2008 Pazartesi 16:35:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?