7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Kardeşi ile aynı kaderi paylaştı

KARDEŞİ İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Giresun’un Doğankent ilçesinde bir taş ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Mustafa Yıldırım’ın kardeşinin de daha önce Bursa’da bir taş ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Güvenlik köyü mevkiinde özel bir şirkete ait taşocağında bugün çalışma sırasında göçük meydana geldi. Göçükte taş ocağında dinamit işçisi olarak çalışan Mustafa Yıldırım (43) hayatını kaybederken, Murat Akman, Hacı Kozlu ve Salim Bayram ile ismi açıklanmayan bir işçi yaralandı. Yaralı 4 işçi Giresun’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. 4 kardeş olan ve 4 kardeşi de taş ocağında çalıştığı öğrenilen Mustafa Yıldırım’ın kardeşi Mahmut Yıldırım’ın da daha önce Bursa’da birkaç yıl önce bir taş ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk babası Mustafa Yıldırım’ın 4 ay önce olayın yaşandığı taşocağında çalışmaya başladığı ve Sinop nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Yıldırım’ın cesedi uzun uğraşlar sonucunda kayaların altından çıkartılarak önce Doğankent Sağlık Ocağı’na ardından da otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan yamaçtan kopan dev bir kaya parçası ise park halindeki kamyonun üzerine düşerken, kamyon kullanılamaz hale geldi.

KARDEŞİ İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI
KARDEŞİ İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI
KARDEŞİ İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI
KARDEŞİ İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 14:56:03
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 15:03:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?