3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Kardeşlerini öldürüp fındık bahçesine gömdüler

Giresun'un Çanakçı ilçesinde iki ağabeyi tarafından öldürüldüğü ileri sürülen şahsın cesedi, fındık bahçesinde gömülü olarak bulundu. 

İddiaya göre, 1 Haziran Cuma günü ilçenin Sarayköy köyünde Ç. G. (34) isimli şahıs ile ağabeyleri O.G. ve D.G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine O.G. ve D.G., kardeşleri Ç. G.'yi, başına sert bir cisimle vurarak öldürdükten sonra evlerinin yakınındaki fındık bahçesine gömdü. 

Dün akşam yapılan bir ihbar üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda Ç. G.'nin fındık bahçesine gömülmüş cesedine ulaştı. O.G. ve D.G., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2007 Pazar 12:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA KARATAŞ IP: 85.98.127.xxx Tarih : 5.06.2007 10:48:20
Bende bir çanakçı ilçesi vatandaşı olarak bu olaya çok üzüldüm ancak ne yazıkkki son iki senedir bu tür olaylarla ilçemiz sarsılmaktadır aslında bu olayların çoğu ekonomik sıkıntıdan dolayı meydana gelmektedir işsizlikten bunalan vatandaşlarımız ne yazıkki böyle olayların içinde yter almakta inşallah birdaha böyle olaylarLA karşılaşmayız ölene alllatan rahmet kalanlara allah sabır versin saygılarımla MUSTAFA KARATAŞ