3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Kaya bölge halkına müteşekkir

Giresun'un Yağlıdere ilçesi Belediye Başkanı Şevket Kaya, ilçede sürdürülen belediye hizmetlerine Yağlıdere halkının büyük destek verdiğini söyledi.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kaya, Yağlıdere halkının ilçelerinin sorunlarının çözümüne duyarlılık gösterdiklerini belirtti. Belediye hizmetlerinin yerine getirilmesinin, halkın desteği nedeniyle kolaylaştığını vurgulayan Kaya, "Yağlıdere halkı belediye hizmetlerine oldukça duyarlı. Halkımızın destekleri sonucu şehrin alt ve üstyapı eksikliklerinin giderilmesi noktasında önemli mesafeler aldık. Yağlıdere Deresi üzerinde bulunan ve bir milyon YTL'nin üzerinde bir fiyata mal olan köprü, büyük kısmı halkımız tarafından verilen desteklerle yapıldı.

Yine belediyemiz tarafından ilçenin su ihtiyacını karşılamak için 12 kilometre uzaklıkta bulunan Yazlık köyünden içme suyu getirilmesi projemiz var. Bu proje için de şuana kadar halkımızdan 5 bin metre boru belediyemize halımız tarafından bağışlandı. Belediyemiz tarafından yaptırılan mezbahene inşaatı için de belediye kaynaklarından da tek kuruş harcama yapmadık. Tamamını halkımızın yardımlarıyla gerçekleştirdik. Bu örneklere daha birçok hizmeti katabiliriz" dedi.
Yağlıdere halkının kendilerine verdiği desteklere teşekkür eden Kaya, "Halkımız belediyemize Türkiye'de eşi olmayan bir destek veriyor. Halkımızın destekleriyle,ilçemizin önemli sorunlarını kolaylıkla aşıyoruz. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Kaya, Yağlıdere halkından desteklerini sürdürmelerini beklediklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 12:43:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?