7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Kaza kurbanı gence son görev

KAZADA ÖLEN ÜNİVERSİTELİ GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ

Üniversiteye kayıt için gittiği Konya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Uğur Yiğit, memleketi Giresun'da toprağa verildi.

Selçuk Üniversitesi Turizm Seyahat Hizmetleri Bölümü'nü kazanan ve kayıt olmak için gittiği Konya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Uğur Yiğit'in cenazesi, Çıtlakkale Mahallesi Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Teyyaredüzü Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Üniversiteli Yiğit'in cenazesine CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Belediye Başkanı Kerim Aksu, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Önceki gün sabahın erken saatlerinde Konya'nın Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Alt Geçidi'nde meydana gelen kazada, Uğur Nazmi Yiğit'in kullandığı 42 YJ 303 plakalı otomobil önce alt geçit duvarına, daha sonra da ortadaki bariyerlere çarpmıştı. Kazada araçtan fırlayan Uğur Yiğit ve Yusuf Taşdemir hayatını kaybederken, Sercan Ateş ise yaralanmıştı.

KAZADA ÖLEN ÜNİVERSİTELİ GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ
KAZADA ÖLEN ÜNİVERSİTELİ GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2010 Cuma 17:35:00
Güncelleme :17 Eylül 2010 Cuma 18:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 88.232.1.xxx Tarih : 17.09.2010 21:32:53

Trafik kazasında hayatını kaybeden gençlere tanrıdan rahmet ailelerine başsağlığı sabırlar dilerim.Trafik kazası adres sormaz trafik kuralların ihlal edenları uymayanları sorgular hem cezasını uygular verir. Trafik de ceza ertelemesi yoktur.Karayollarında insanlar araba kullanmıyorlar, araba insanları kullanıyor sonuç bu korkunç ölümlü kazalar. Çok dikkatli olunuz. Trafiğin afı yoktur.