3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Kazanmamız gereken maçı kaybettik

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Akif Başaran, Altay karşısında kazanmaları gereken maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi

TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'da Altay karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktör Mehmet Akif Başaran, kendi saha ve seyircileri önünde Altay'a 2-0 mağlup olduklarını belirterek kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini dile getirdi.

Altay karşısında ilk yarıda adeta tek kale top oynadıklarını kaydeden Başaran, "Karşılaşmanın ilk yarısında erken bir gol yedik. Bu bizim oyun planımızı bozdu. İlk yarının ilerleyen dakikalarında oyun üstünlüğünü ele alarak adeta tek kale oynadık. Ancak yakaladığımız gol fırsatlarını değerlendiremeyince ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattık. Maçın ikinci yarısında da üstün olan taraf bizdik. Birçok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen bunları değerlendiremedik. Maçın son dakikasında da ikinci golü yedik. Kazanmamız gereken bir karşılaşmayı kaybettik" dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu belirten Başaran, "Ligde daha kaybedilmiş bir şey yok. Lig uzun bir maraton. Bu uzun maratonda başarılı olacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 15:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?