29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Kerim Aksu sonuçtan emin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Belediye Başkan adayı Kerim Aksu, "Allah'ın izniyle 29 Mart akşamı güzel sonuca ulaşacağız" dedi.


Aksu, düzenlediği basın toplantısında, 3,5 aydır sürdürdükleri seçim çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi. Bugüne kadar Giresun'da yaklaşık 50 bin seçmene ulaştıklarını ve birebir görüştüklerini vurgulayan Aksu,"Gittiğimiz her yerde halkımızın büyük sevgi gösteri ve ilgileriyle karşılandık. Bu durumun sandık başında da sürmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
Giresun'a ve Giresunlu'ya hizmet etmek adına, belediye başkanlığına aday olduğunu vurgulayan Aksu, şunları söyledi:
"Güçlü ve iyi bir ekibimiz var. Bu ekibimizle Giresun'un sorunlarını çözmeye talibiz. Bunu da başaracağımıza da eminiz. Giresun halkının bana ve ekibime sahip çıkmasını istiyorum. Ben ve ekibim, Giresun'da yeni bir çağ başlatacağız. Giresun'un sorunlarını en kısa zamanda çözüp, Giresun'u en iyi şekilde temsil edeceğiz."


Aksu, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel'i eleştirerek, "Giresun sayın Yüksel ile 5 yılını kaybetmiştir. Giresunlu, sayın Yüksel'den memnun değildir. İşte bu noktada 29 Mart akşamı Giresun Belediyesi'nde değişim gerçekleşecektir. Biz kaybolan bu 5 yılı geri kazanma adın gecemizi-gündüzümüze katıp çalışacağız. Giresun'un kaybettiklerini, kazanım olarak geri döndüreceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 10:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GİRESUNLU IP: 212.175.112.xxx Tarih : 28.03.2009 11:57:16

Kerim Aksu arkandayız diye tempo tutanlara pek eldırmazsan iyi edersin. Artık Türkiye Vatandaşı bir şeyi iyi öğrendi. ARTIK SEÇTİKLERİNİN ARKASINDAN GİTMEYECEK ÖNÜNDEN GİDECEK Ardımdan gelin beni takip edin diye seslenmenize gerek yok. Biz SEÇENİZ SEÇTİĞİMİZİN ARDINDAN DEĞİL ÖNÜNDEN YÜRÜYECEĞİZ. Ardınız sizin olsun. Sizede tüm seçtiklerimize de biz yön vereceğiz.