2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

Kermesin geliri okula

OKUL YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

Giresun’un Görele ilçesinde Nihat Gürel Anadolu Öğretmen Lisesi Aile Birliği, okula katkı sağlamak amacıyla kermes düzenledi. Düzenlenen kermeste elde edilen gelir, okul yararına kullanılacak.

Görele Öğretmen Evi çok amaçlı Toplantı Salonu'nda düzenlenen kermese İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez, Garnizon Komutanı Binbaşı Tamer Yılmaz, Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun İl Genel Meclisi üyeleri Aslan Nizamoğlu ve Erol Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz Cırıt, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Görele Nihat Gürel Anadolu Öğretmen Lisesi, okul aile birliği tarafından okula katkı sağlamak amacı ile düzenlenen bir günlük kermeste, öğrenci velileri tarafından hazırlanan ev yapımı yemek ve tatlılar satışa sunuldu.

Görele halkının yoğun ilgi gösterdiği kermes hakkında bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Sedat Pişkin’i temsilen okul öğretmeni Ayşe Çekiç, “Düzenlediğimiz kermes öğrenci velileri ve okul desteği ile gerçekleştiriyoruz. Okul Aile Birliği sadece velilerden oluşmuyor, idareden öğretmenler de bulunuyor. Bu anlamda hem maddi hem de manevi olarak okula ve öğrencilere destek oluyoruz. Burada biz bir öğrencinin velisi değil, bütün öğrencilerin velisi olarak kendimizi değerlendiriyoruz. Örneğin bu yaptığımız kermesten elde ettiğimiz gelirlerin bir kısmını okulun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla diğer kısmını da okuldan mezun olacak öğrencilerimiz için kullanacağız. Amacımız okulumuza bir farkındalık kazandırmaktır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 10:09:02
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 18:28:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?