3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Keşap'ta altyapı seferberliği

Giresun'un Keşap İlçe Belediye Başkanı Mehmet Emür, 2006 yılında gerçekleştirilen çalışmalarla ilçenin altyapı ve yol sorunlarının önemli bir kısmının çözüme kavuşturulduğunu söyledi. 

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak ilçenin daha modern ve yaşanılır bir hale gelmesi için geceli-gündüzlü çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. Emür, ilçenin altyapı ve yol sorunlarının bulunduğuna dikkat çekerek, belediye olarak bunların çözüme kavuşturulması için seferberlik içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Belediyenin 2006 yılı bütçesinin 3 milyon 500 bin YTL olarak gerçekleştiğini, bu rakamın önemli bir kısmının altyapı ve yol çalışmalarına ayırdıklarını vurgulayan Emür, "İlçenin altyapı eksiklikleri ile yol sorunları bulunuyor. Belediye olarak altyapı eksikliklerinin giderilmesi ile yollarımızın genişletilmesi, betonlanması ve asfaltlanması için 2006 yılında birçok çalışma gerçekleştirdik. Çalışmalarımızla 2006 yılı içerisinde, ilçenin altyapı ve yollarında yaşanan sorunların büyük kısmı çözüme kavuşturuldu" dedi. 

2007 yılında da belediye bütçesinin 5 milyon 500 bin YTL olarak gerçekleşmesini beklediklerini açıklayan Emür,"2007 yılı için belirlediğimiz 5 milyon 500 bin YTL'lik bütçenin yine önemli bir kısmı altyapı ve yol çalışmalarımıza ayrıldı. Belediye olarak 2007 yılında da sürdüreceğimiz çalışmalarla da, altyapı ve yol sorunlarını en aza indirmiş olacağız" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2007 Pazartesi 15:22:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?