2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

Kılıçdaroğlu Giresun'da

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU GİRESUN'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halkın iktidarı için yola çıktıklarını belirterek "Türkiye'nin sorunları var. Bu sorunların aşılması lazım. Ama demokratik yollardan aşılacak. Beraber halkı ikna edeceğiz. Mücadelesini vereceğiz. Kavgasını vereceğiz. Bunları yaparsak halkın iktidarını kurarız ve 21. yüzyılda Türkiye altın çağını yaşar" dedi.

Sabah saatlerinde Ordu'dan karayolu ile Giresun'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partilileri tarafından Ordu Giresun il sınırında karşılandı. Partisinin Piraziz ilçe teşkilatında basına kapalı olarak halk sohbeti gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, daha sonra bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Vatandaşlarımızın sorularını ve görüşlerini karşılıklı olarak değerlendirdik. Vatandaşımızın biri 'Karadeniz ile ilgili hedefiniz nedir?, Karadeniz sevdanız nedir ?' diye sordu.

Bizim Karadeniz değil Türkiye sevdamız vardır. Biz Türkiye'yi istiyoruz. Türkiye'nin sorunları var. Bu sorunların aşılması lazım. Ama demokratik yollardan aşılacak. Beraber halkı ikna edeceğiz. Mücadelesini vereceğiz. Kavgasını vereceğiz. Bunları yaparsak halkın iktidarını kurarız ve 21. yüzyılda Türkiye altın çağını yaşar. İşsizliği, yolsuzluğu yenen, kalkınan ve büyüyen onurlu bir Türkiye oluruz. Ben bunlara inanıyorum."

Kılıçdaroğlu, Piraziz ilçesindeki ziyaretin ardından Güce ve Espiye ilçelerine gitti.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU GİRESUN'DA
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU GİRESUN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2011 Pazar 11:57:04
Güncelleme :30 Ocak 2011 Pazar 13:11:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?