7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Köy yollarına hayırsever desteği

GÜCE’DE KÖY YOLLARINA HAYIR SEVER DESTEĞİ

Giresun’un Güce ilçesinde hayırsever işadamı KÖYDES Projesinden yeterince faydalanamayan memleketinin köy yolunun betonlanması için çalışma başlattı.

Maddi katkıyı hayırsever işadamı İbrahim Al’ın karşıladığı, içiliğini ise köylülerin yaptığı İlit Köyü Muhtarı Ahmet Nedim Gürbüz, hayırsever işadamı katkılarıyla köy yollarında 376 metreküp beton yol yapılacağını söyledi.

Muhtar Gürbüz, “Hayır sever işadamı İbrahim Al’ın desteği ile Güce ilçesinde ve İlit köyü yollarında betonlama ve onarım için 376 metreküp beton harcanacak. Bu betonlamanın 216 metreküpü Güce ilçesini Gelivera deresine bağlayan yolda gerçekleştirilecek ve diğer 160 metre küpü ise İlit Köyü mezarlığı ve köy yollarında gerçekleştirilecek.” dedi.

İlçesine ve köy yollarına verdiği desteği artırarak devam ettireceğini belirten iş adamı İbrahim Al ise, ”Ben bu köyde doğup büyüdüm. Ama şu an İstanbul’da yaşıyorum. Ancak benim aklım hep köyümde ve köyümdeki o çamurlu yollarımızda. Benim yakınlarım ve dostlarım bu köyde yaşamaktadır. Ben köyümün gelişmesi için elimden gelen çabayı sarf edeceğim. Biz iş adamları olarak kendi bölgemize sahip çıkmamız gerekiyor. Ben köy sevdalısıyım. Köyüm için her şeyi yapmaya hazırım” dedi.

GÜCE’DE KÖY YOLLARINA HAYIR SEVER DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 12:15:02
Güncelleme :28 Mayıs 2010 Cuma 12:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?