4
Mayıs
2024
Cumartesi
GİRESUN

KÖYDES çalışmaları tam gaz

Giresun Valisi Şükrü Kocatepe, KÖYDES çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini belirterek bu çalışmalar sırasında köylülerden önemli katkılar gördüklerini söyledi. 

Çanakçı İlçesi'ndeki KÖYDES Projesi çerçevesinde yapımları tamamlanan 6 köprüyle, köy yollarında incelemelerde bulunan Giresun Valisi Şükrü Kocatepe, hayırsever işadamları tarafından yaptırılan ana okulunun da açılışını gerçekleştirdi. Vali Kocatepe, incelemelerinin ardından ilde yürütülen çalışmalarla ilgili gazetecilere bilgi verdi. Giresun'da KÖYDES Projesi çalışmalarının bütün hızıyla sürdürüldüğünü belirten Kocatepe, hedeflenen projelerin büyük kısmında çalışmaların devam ettiğini, bugüne kadar 200 kilometre asfalt, 100 kilometre de beton yapıldığını kaydetti. 

Köylülerle sürdürülen ortak hareketle KÖYDES Projesi'nde hedeflenenin üzerinde çalışmalar yapıldığını da dile getiren Vali Kocatepe, "KÖYDES Projesi'nde yöre köylülerimizin büyük katkısını almaktayız. Onların destekleriyle çalışmalarımız daha da hızlanmaktadır. Başarımızın sırrı da budur. Şu anda projelerin yapım işleri yüzde 30'un üzerinde devam etmektedir. Çok önemli bir performansı KÖYDES'te ortaya koyuyoruz" dedi. 

KÖYDES Projesi çerçevesinde içme suyu projesi çalışmalarının da sürdürüldüğünü kaydeden Kocatepe, bu projelerin tamamlanmasıyla Giresun'da içme suyu sorunu olan köy kalmayacağını ifade etti. Vali Kocatepe, İl Özel İdaresi'ne bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün araç parkının güçlendirildiğini, 2007 yılında yeni iş makinaları alımı yapılacağını da sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 18:51:24
Güncelleme :16 Ekim 2006 Pazartesi 13:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?