7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Küçük Serhat’a akülü sandalye

KÜÇÜK SERHAT’A AKÜLÜ SANDALYE

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Giresun’un Görele İlçesindeki Şubesi tarafından temin edilen bir adet akülü sandalye sahibine verildi.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği genel merkezi tarafından gönderilen bir adet akülü sandalye ihtiyaç sahibi Giresun’un Güce İlçesi’ne bağlı Saray Köyünde yaşayan doğuştan yürüme engelli 6 yaşındaki Serhat Kütük’e teslim edildi.

Serhat Kütük’ün Evinin önünde yapılan teslim törenine Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şube Başkanı Bülbül Genç dernek yönetimi Sarıyer Köyü Muhtarı Mürsel Kütük ve Serhat’ın annesi Netice, Babası Gökmen Kütük katıldı.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şube Başkanı Bülbül Genç, burada yaptığı değerlendirmede engelli insanların sıkıntılarına bir ölçüde katkıda bulundukları için mutlu olduklarını ve özellikle seneye okula başlayacak olan Serhat Kütük’ün okula gidip gelmesinde çok işine yarayacağını ifade etti. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şube Başkanı Bülbül Genç, "Bir tekerlekli sandalye bir hayat demektir. Sorumluluğunu bilen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yeşil karttan başka hiçbir sosyal güvencesi olmayan 4 Çocuk babası olan Serhat Kütük’ün babası Gökmen Kütük (35) ise Serhat’ın doğuştan yürüme engelli olduğunu seneye okula başlayacağını, ifade ederek duyarlılıklarından dolayı Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şube Başkanı Bülbül Geç’e ve yönetim kuruluna çok teşekkür ettiğini söyledi.

KÜÇÜK SERHAT’A AKÜLÜ SANDALYE
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 15:46:00
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 15:54:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?