3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Küçükşahal'ın ilginç istatiği

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal ilginç istatistiğiyle dikkat çekiyor.


Lige teknik direktör Mehmet Birinci'yle başlayan Giresunspor'da alınan kötü sonuçlar nedeniyle 4. hafta sonunda Birinci'yle yollar ayrılmıştı. Mehmet Birinci'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Cengiz Demir ise 9 haftalık çalışmanın ardından ligin 14. haftasında görevinden ayrıldı.


Giresunspor'da sezon başında göreve başlayan kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal, teknik direktörler Mehmet Birinci'nin ayrılmasından sonra ligin 5. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Cengiz Demir'in istifasının ardından da ligin 15. haftasında Boluspor karşılaşmalarında takımın başında sahaya çıktı. Küçükşahal nezaretindeki Giresunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Ramazan Bayramı'nın, Boluspor ile de Kurban Bayramı'nın arafe günleri karşılaşırken, her iki maçı da 90. dakikalarda bulduğu gollerle 1-0 kazanmayı başardı. Küçükşahal, iki maçta elde ettiği 6 puanla, teknik direktör Mehmet Birinci ve Cengiz Demir'i de geride bıraktı.


Giresunspor'da Mehmet Birinci görev yaptığı 4 haftada 3 puan, Cengiz Demir ise 9 haftada sadece 4 puan alabildi. Kaleci antrenörü Bekir Küçüklahal ise takımın başında çıktığı 2 maçta topladığı 6 puanla, Birici ve Demir'i geride bıraktı.

İha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 18:50:11
Güncelleme :11 Aralık 2008 Perşembe 20:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?