3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Kuveytli gazeteciler Giresun'da

Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) tarafından Karadeniz Bölgesi'nin tanıtımı amacıyla düzenlenen tanıtım gezisine katılan Kuveytli gazeteciler, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nı (GTSO) ziyaret etti. 

Kuveytli gazetecilerle birlikte geziye katılan THY Kuveyt Müdürü Tarkan İnce, Türkiye'deki tabiat güzelliklerine büyük ilgi gösteren Kuveyt halkına, doğa ve yeşil denilince ilk akla gelen Karadeniz Bölgesi'ni tanıtmak amacıyla TYH ve TURSAB işbirliğiyle bir proje yürütüldüğünü söyledi. İnce, Karadeniz'in tanıtımı amacıyla ilk etapta Kuveytli gazeteciler ve seyahat firmalarına yönelik bir gezi düzenlediklerini kaydederek, "Projemizle, Karadeniz Bölgesi'nde turizm ve turizme bağlı yatırım potansiyellerini gösterme hedefindeyiz" dedi. 

GTSO Başkanı İbrahim Yamak ise, Kuveyt halkını Giresun ve Karadeniz Bölgesi'nde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk yaşayacaklarını belirterek, "Giresun ve Karadeniz Bölgesi, Kuveyt halkını bekliyor. Sadece misafir olarak değil, yatırımcılarıyla da Kuveytliler'i bölgeye bekliyoruz" diye konuştu. 

Yamak, ziyaret sırasında Kuveytli gazetecilere Giresun'u tanıtıcı broşürler hediye etti.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2006 Cuma 15:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?