3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Mahalli idareler seçimine doğru

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Kerim Aksu, görevinden istifa ederek, partisinden Giresun Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi.

Aksu, partisinde düzenlediği basın toplantısında, 1987 yılında CHP'de başladığı siyaset hayatında, gençlik kolları, merkez ilçe başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve başkan vekilliği ve son olarak il başkanlığı görevlerinde bulunduğunu hatırlattı.

Görevinden istifa ederek, partisinden Giresun Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu vurgulayan Aksu, "Şehrimizi çağdaş yaşanabilir bir kent haline getirmek ve parti programı dahilinde sosyal demokrat belediyeciliği ekip çalışması ile hayata geçirmek için, il başkanlığı görevimden itifa ediyor, belediye başkan aday adayı olduğumu açıklıyorum" dedi.

Parti ve partililer arasında Mahalli İdareler Seçimi öncesi birlik ve bareberliğin mevcut olduğunu vurgulayan Aksu, birden fazla adayın çıkması durumunda, belediye başkanı adayının belirlenmesi noktasında ön seçim yapılması taraftarı olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 15:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?