7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

'Mayınlı saldırı bizi korkutmadı!'

GİRESUN'DAKİ MAYINLI SALDIRININ ARDINDAN

Giresun'un Dereli İlçe Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, önceki gün meydana gelen ve bir astsubayın şehit edilmesi, 2 askerin de yaralanması ile sonuçlanan mayınlı terör saldırısının kendilerini korkutmadığını belirterek “Bizim insanımız gözü karadır, biz gündelik yaşantımıza ilçe merkezinde olduğu gibi yaylalarımızda da normal şekilde devam ettireceğiz" dedi.

İlçelerine bağlı Kanlıhan mevkiinde gerçekleşen terör saldırı ile ilgili konuşan Başkan Zeki Şenlikoğlu, terör örgütünün yıllardır Karadeniz'e inmek için çaba sarfettiğini ancak bunda da başarı sağlayamadığını söyledi.

Şenlikoğlu, terör örgütünün bölgede her yıl ferdi ve münferit olaylar yaparak gündemde kalmaya çalıştığını ifade ederek "Amaçları ülkemizin kilidi durumundaki Karadeniz Bölgesi'ne inmek. Yıllardan beri bu amaç güdülmüş ancak başarılı olunamamış. Her yıl ferdi ve münferit saldırı eylemleri yapıp gündemde kalmaya çalışıyorlar. İnşallah önceden başarılı olamadıkları gibi bundan sonra da başarılı olamayacaklar. Karadeniz insanı dayanışması, devletine bağlığı ile bu olayın da üstesinden gelecektir. Bu yıl güvenlik güçlerimiz gerekli tedbirleri çok erken aldı. İnşallah kısa sürede son saldırıyı gerçekleştirenleri yakalayacaklardır diye düşünüyorum. Bizim insanımızın gözü karadır, biz gündelik yaşantımıza ilçe merkezinde olduğu gibi yaylalarımızda da normal şekilde devam ettireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 13:11:03
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 15:18:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?