3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Mehmet Geldi AKP'den aday adayı

AK Parti Giresun Eski İl Başkanı Mehmet Geldi, rutin belediyecilik hizmetleri dışında geleceğe bakabilen bir belediyecilik anlayışı için AK Parti'den Giresun Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu söyledi.

Mahalli İdareler Seçimi'nde AK Parti'den Giresun Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu ve başvurusunu yaptığını belirten Mehmet Geldi, "AK Parti'nin ülkemize ve ilimize yapmış olduğu hizmetlerin daha güzellerini, daha hızlı bir şekilde kazandırmak amacıyla AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı oldum" dedi.

Giresun Belediyesi'nde adalet, dürüstlük, üretkenlik, şeffaflık ve çalışkanlığı belediyeciliğin bütün alanları için şiar edinmiş bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini anlatan Mehmet Geldi, şöyle konuştu: "Giresun'u her zeminde en güzel şekilde temsil etmek, merkezi yönetimden ilimizin hakkını en hızlı bir şekilde alabilmek için teşkilatı ile barışık, milletvekilleri ile uyumlu bir başkan olmak için aday adayıyım. Belediyemizde kaybolan otorite boşluğunu yeniden tesis ederek, kendisi ile barışık,

personeli ile barışık sevgi ve saygının bulunduğu bir yönetim anlayışı ile verimliliği en üst düzeye çıkarmak için belediye başkanlığına adayım. Sadece rutin hizmetler dışında geleceğe güvenle bakabilen bir belediyecilik anlayışı için sorumluluğunu bilen uygulanabilir yeni projeler üreten belediyecilik anlayışı için adayım."

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 14:51:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞÜKRÜ ÖZDEMİR IP: 81.8.107.xxx Tarih : 28.11.2012 13:27:03

 Sayın milletvekilim Mehmet bey çok doğru bir karar olmuş.Şimdiden tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.