19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

MHP adayları vitrine çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin geleceğinin oylanacağını söyledi.

Şandır, Depboy mevkiinde Giresun ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, Mahalli İdareler Seçimi'nin 29 Mart tarihinde yapılacağını hatırlattı. MHP olarak, seçime ciddi hazırlandıklarını vurgulayan Şandır, Türk halkına layık olabilmek ve hizmet edebilme gayretinde olduklarını kaydetti.

29 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin geleceğinin oylanacağını dile getiren Şandır, "Bu seçim çok önemli. 29 Mart seçiminde Ahmet'in, Mehmet'in belediye başkanı olmasından çok, Türkiye'nin ve Türk milleti'nin geleceğini oylayacağız. Onun için biz Giresun'a hizmet edecek olan isimleri belirledik ve sizlerin hizmetine sunduk. Bu seçimlerde alınacak sonuç sadece Giresun'un değil, tüm Türkiye'nin kaderini değiştirecektir" dedi.

Şandır, Giresun Belediye Başkan adayının Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara olduğunu açıkladı. Kara'nın, Giresunlu'nun desteği ile belediye başkanı seçileceğine inandığını vurgulayarak, "Ali Kara'yı biliyorsunuz. GESOB Başkanı olarak bu kente hizmet ediyor. Sizin çozuğunuz. Her derdinizi onla çözeceksiniz. Bizim belediye başkanlarımız güvenli bir liman olacaktır. Buna inanınız. Ali Kara'ya size emanet ediyorum. Ali Kara'yla Giresun’un kaderi değişecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Giresun ve ilçe belediye başkan adayları basına ve halka tanıtıldı. Aday tanıtım töreninin ardından, MHP Grup Başkan Vekili Şandır, belediye başkan adayları ile tanıtım törenine katılanlar Gazi Caddesi'ni takip ederek belediye meydanına kadar yürüdüler.

Aday tanıtım törenine MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan, MHP Giresun İl Başkanı İsmail Yılmaz, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

MHP'nin Giresun ve ilçe belediye başkan adayları şöyle: Giresun-Ali Kara, Alucra-İbrahim Bıyıkçı, Çanakçı-Sebahattin Şenel, Şebinkarahisar-Lütfullah Akdoğan, Bulancak-Necmettin Kesik, Doğankent-Haşim Birol Tekin, Espiye-Emin Baladın, Keşap-Nihat Yılmaz, Görele-Ahmet Karahan, Piraziz-Kemal Arslan, Tirebolu-Hamit Hanoğlu ve Yağlıdere-Şevket Kaya

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 10:01:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?