3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Muhtardan ilginç seçim kampanyası

Giresun'un Görele ilçesinde Ahmet Genç isimli vatandaş, rüyasında gördüğü Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın talimatıyla bir at satın alarak, DP için oy istemeye başladı.

22 Temmuz'da yapılacak 23. dönem milletvekili genel seçimleri yaklaşırken, Giresun'un Görele ilçesine bağlı Zıva Köprübaşı Köyü Muhtarı Ahmet Genç, gördüğü rüya üzerine başlattığı ilginç seçim çalışmasıyla dikkat çekiyor. Şu ana kadar aktif olarak siyasetle ilgilenmeyen ve herhangi bir partiye kayıtlı olmayan Genç, yakın bir zamanda rüyasında gördüğü DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın talimatıyla bir at satın alarak seçim çalışması yapmaya başladı.

Ticaretle uğraşırken 2004 yılında iflas ettiğini belirten Genç, "Şimdi hurdacılıkla uğraşıyorum. Hiçbir partiye kayıtlı değilim, ama DP lideri Mehmet Ağar hayranıyım. Önceki gece gördüğüm rüyada benimle konuşan Ağar, hemen bir at alıp DP bayraklarıyla donatmamı ve elimde kılıçla ata binerek şehir turu atmamı istedi. Ben de arabamı satarak bir at satın aldım ve gördüğüm bu rüyayı gerçeğe dönüştürdüm" dedi.

İlçe merkezinde DP bayraklarıyla süslenmiş atın üzerinde elinde kılıçla DP'ye oy isteyen Genç'e başta çocuklar olmak üzere vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 15:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?