8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Muhtarlara MOBESE çağrısı

GÖRELE EMNİYET MÜDÜRÜ VEKİLİ YILDIRIM MOBESE İÇİN MUHTARLARDAN DESTEK İSTEDİ

Giresun’un Görele İlçe Emniyet Müdür Vekili İlhan Yıldırım, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek MOBESE sisteminin ilçede kurulması için destek istedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında yaptığı toplantıda konuşan Yıldırım, vatandaşların güvenliği için ilçede birçok çalışma yürütüldüğünü söyledi. Vatandaşların güvenliği için bütün birimlerle birlikte organize bir şekilde çalıştıklarını belirten Yıldırım, “Muhtarlarla el ele vererek vatandaşların güvenli şekilde yaşamasını sağlamaktayız, muhtarların bizler için önemi büyük, halkın nabzını tutmak için muhtarların yardımına ihtiyacımız var. Halkımızın huzurlu yaşaması için muhtarların polislerden istifade etmesi gerekiyor” dedi.

Son olarak Türkiye’nin birçok il ve ilçelerinde faaliyete geçen MOBESE kameralarının önemine değinen Yıldırım, “İlçemiz için son derece önemli olan MOBESE’nin daha fazla geciktirmeden kurulması yönünde bir çalışma yapılması gerekir. Bakıyorum çevremizdeki hemen hemen her ilçede MOBESE sisteminin kurulduğunu görüyoruz. Eğer bizde bu MOBESE sistemini işadamlarımız, esnaflarımız ve siz muhtarların desteği ile kurabilirsek ilçemize girip çıkanı ve asayişi daha kolay takip etme imkanına kavuşacağız. Bu kameralar çok işimize yarayacak. Vatandaşlarımız daha rahat olacak. Herhangi bir olay yaşandığında kameralarımız sayesinde kolaylıkla olayları aydınlatabileceğiz” diye konuştu.

GÖRELE EMNİYET MÜDÜRÜ VEKİLİ YILDIRIM MOBESE İÇİN MUHTARLARDAN DESTEK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 14:14:05
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 14:33:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?