7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Müslüm Gürses gençleri çoşturdu

MÜSLÜM GÜRSES KONSERİ GENÇLERİ ÇOŞTURDU

Giresun’un Görele İlçesine Bağlı Çavuşlu beldesinde Çavuşlu Belediyespor yararına düzenlenen halk konseri Çavuşlu Belediye Parkında yapıldı.

Çavuşlu Belediyespor tarafından düzenlenen halk konserine Çavuşlu Belde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve çok sayıda halk katıldı. Tirebolu 42 Çay, Paşa Emlak ve Deniz Fırın’ın sponsorluğunda, Çavuşlu Belediyespor yararına düzenlenen konserde sanatçı Müslüm Gürses, şarkılarının çoğunu seyircilerin arasında seslendirdi. Çavuşlu Belediyespor Kulübü yararına düzenlenen konserde Müslüm Gürses, Elifce’nin yanı sıra Birsu Bal sahne aldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, beldenin gelişmesi için ciddi çalışmalar yaptıklarını dile getirdi ve “Bunun yolu da kültür, sanat ve spordan geçer” dedi. Organize ettikleri konserin hedefine ulaştığını belirten Arslan, elde edilen gelirin tamamı Çavuşlu Belediyespor futbolcularına prim olarak dağıtılacağını ifade etti.

Gecenin sonunda 23 yıldır Çavuşlu Belediyespor kulüp başkanlığını yürüten Abdullah Kalafat, “Kulüp olarak gelirimiz çok az olduğundan 3–5 idarecinin yardımlarıyla ayakta durmaya çalışıyoruz. Desteğini bizden esirgemeyen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eski kalem müdürü İsmail Engin’e teşekkür ediyoruz. Bu akşamki konserden elde edilecek gelirin Çavuşlu Belediyespor’un birinci amatör kümeye çıkmasının anısına gecenin gelirini sporcularımıza prim olarak dağıtacağız. Kulüp olarak yine benim başkanlığımda bir bayan voleybol takımı kurma çalışmaları içersindeyiz. Okulların açılmasının ardından ilçede eğitimini sürdüren liselerden okul idarecileri ile görüşerek bir kız voleybol takımı kurmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

MÜSLÜM GÜRSES KONSERİ GENÇLERİ ÇOŞTURDU
MÜSLÜM GÜRSES KONSERİ GENÇLERİ ÇOŞTURDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 11:02:01
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 11:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?