3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Mustafa Dağ'a son veda

Giresun Belediyesi eski başkan yardımcılarından Mustafa Dağ, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi gören 57 yaşındaki Mustafa Dağ, dün hayatını kaybetti. Dağ'ın cenazesi bu sabah Giresun'a getirildi. Mustafa Dağ için uzun yıllar görev yaptığı Giresun Belediyesi önünde bir tören düzenlendi.

Törene AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, belediye personeli, Dağ'ın yakınları ve arkadaşları katıldı. Törende konuşan Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, Mustafa Dağ'ın, belediye başkan yardımcılığının yanı sıra bazı hizmet birimlerinde de müdürlük yaptığını ve Giresun'a önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek kendisini her zaman şükran ve saygı ile anacaklarını dile getirdi.

Yapılan duanın ardından Dağ'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Dereli ilçesine gönderildi. Dağ, Dereli İlçesi'nin Kuşluhan mahallesinde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

2000 yılında Giresun Belediyesi'nden emekliye ayrılan Dağ, evli ve iki çocuk babasıydı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2007 Pazar 10:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ABDULLAH TEMÜR IP: 85.96.89.xxx Tarih : 18.10.2007 17:32:17

mustafa abeyle yeşil giresun gazetesinde çalışmıştık orada tanıdım kendisini mükemmel insandı hakikaten yeri doldurulamayacak insan giresun tam bir giresun aşığını kaybetti hepimizin başı sağolsun ailesine başsağlığı diliyorum allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun