1
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Mutluluğa 'evet' dediler

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Giresun'da da 12.12.2012 tarihinde nikah kıyma törenleri gerçekleşti. Giresun Belediyesi Evlendirme Dairesine başvuru yapan 20 çift bugün nikah kıydı.

Nikahlarını bu özel günde kıymak isteyen çiftler aylar öncesinden bugünün nikah tarihini aldıklarını söylediler. Özellikle bu tarihi çok istediklerini söyleyen Elif ve Mesut Akar çifti, "Böyle bir tarihi yakalamak bir daha mümkün olmayacağı için ve düğünümüzü de bu ay içerisinde yapacağımız için özellikle bu günü tercih ettik. Çok güzel bir şey böyle özel bir tarihte nikah yapmak.Çocuğumuzun doğumuna özel bir tarihe denk getirmek istiyoruz" dediler.

Nikah törenine katılan aile üyeleri bu özel günü çiftlerin nikah törenini fotoğraf ve görüntü çekerek ölümsüzleştirdiler.

Giresun'da bir günde en fazla nikah kıyılan gün olduğunu belirten ve en genç nikah memuru olan 25 yaşındaki Giresun Belediyesi Evlendirme Dairesi nikah Memuru Eyüp Gürnal, "Bir daha eşi ve benzeri olmayacak bir tarih. Bugünün özel olmasını isteyen Giresunlu çiftlerimiz bize müracaat ettiler. 20 çiftimizin bugün nikahlarını gerçekleştirdik. Bu özel gün benim içinde unutulmayacak bir tarih oldu. Özel bir günde 20 nikah kıymış oldum. Giresun Belediyesi olarak çiftlerimize mutluluklar diliyoruz. Genç bir evlendirme memuru oluşumdan dolayı öncesinde çiftler biraz şaşırıyorlar ama sonra onlarda daha mutlu ve rahat oluyorlar. Genç bir nikah memuru olduğum için mutluyum. İnsanların mutluluklarına ortak olmak çok güzel bir duygu" diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2012 Çarşamba 17:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?