3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Öğretmene taciz suçlaması

Giresun'un Görele ilçesinde, bir ilköğretim okulunda görevli O.B. isimli öğretmenin kız öğrencilere sarkıntılık yaptığını iddia eden öğrenci velileri okula gelerek öğretmenin uzaklaştırılmasını istedi.

İlçedeki Ziya Okay İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan O.B.'nin 6 kız öğrenciye sarkıntılık yaptığı iddiasıyla okula gelen öğrenci velileri, öğretmenin okuldan uzaklaştırılmasını istedi. Olaya müdahale eden güvenlik güçleri, öfkeli velileri güçlükle ikna ederek okuldan uzaklaştırabildi. Öğrenci velileri daha sonra toplu olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek Müdür Korkmaz Cırıt'tan O.B. isimli öğretmen hakkında yasal işlem yapılmasını ve okuldan uzaklaştırılmasını talep etti.

Müdür Korkmaz Cırıt, olayın müfettişler tarafından soruşturulduğunu belirterek öğretmenin suçlu bulunması durumunda hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını belirterek velileri ikna etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 13:34:49
Güncelleme :29 Aralık 2007 Cumartesi 14:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serap IP: 88.231.205.xxx Tarih : 29.12.2007 13:47:17

ya bende bir görele li olarak bu olaydan utanıyorum nasıl bir öğreymen böyle bişey yapabilir aklım almıyor ama böylelerinin cezasının verilmesi gerekiyor bir okumuş insan ruh sağlığı yerinde olsa zaten böyle bişi yapmaz