8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Olağan Kongre ertelendi

GİRESUNSPOR’UN OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADIĞI İÇİN 18 ARALIK’A ERTELENDİ

Bank Asya Birinci Lig’de mücadele eden Giresunspor’un Olağanüstü Genel Kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 18 Aralık’a ertelendi.

Giresunspor'un 11 Aralık’ta yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeterli çoğunluk sağlanamadı.

Giresunspor’un mevcut kulüp başkanı Osman Çırak dahil hiçbir isimin kesin adaylığını açıklamadığı genel kurul, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 18 Aralık’a kalan kongreye mevcut Başkan Osman Çırak ve yönetimden hiçbir isimin katılmaması da dikkat çekti.

Halen görevinin başında bulunduklarını belirten Giresunspor Kulüp Başkanı Osman Çırak “Kongre çoğunluk sağlanamadığı için 18 Aralık’a kalsa da biz halen görevimizin başındayız. Kongre kararı almamıza rağmen Denizlispor maçının primlerini ödedik. Ayrıca bazı futbolcularımızın peşinatlarından kalan alacaklarının da ödemesini yaptık. Önemli olan Giresunspor’dur. Biz gideriz başka bir yönetim gelir. Ama Giresunspor’un başarısı için son ana kadar elimizden gelen imkanları yapmaya çalışacağız” dedi.

18 Aralık’ta yapılacak kongrede aday olup olmayacağı yönünde de açıklama yapan Başkan Çırak “Henüz ‘ben adayım’ diyen resmi olarak ortaya çıkmadı. Bazı isimler üzerinde duruluyor. Elbette Giresunspor’a katkı sağlayacak bir isimin aday olmasını bizde isteriz. Ancak hiçbir aday çıkmaması halinde de kulübü ortada bırakacak halimizde yok” diye konuştu.

GİRESUNSPOR’UN OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADIĞI İÇİN 18 ARALIK’A ERTELENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 15:15:05
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 15:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?