3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

'Önemli iki puan kaybettik'

Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı, kazanmaları gereken bir maçta Diyarbakırspor karşısında çok önemli iki puan kaybettiklerini söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor hafta sonu evinde oynadığı karşılaşmada Diyarbakırspor ile golsüz berabere kalırken, Kulüp Başkanı Fatih Kitapçı, iyi bir oyun sergilemelerine rağmen üç puana ulaşamadıklarını kaydetti.

Diyarbakırspor karşısında özellikle maçın ikinci yarısında etkili bir futbol oynadıklarını belirten Kitapçı, "Futbolcularımız özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Ancak gol yollarındaki şanssızlığımızı kıramadığımız için bir türlü istediğimiz ve arzuladığımız gole ulaşamadık. Diyarbakırspor karşısında istediğimiz 3 puana ulaşamadık. Bizim açımızdan çok önemli iki puan kaybettik. Bunun için üzgünüz" dedi.

Diyarbakırspor karşılaşması sonrasında Teknik Direktör Mehmet Akif Başaran'la yollarını ayırdıklarını da hatırlatan Kitapçı, "Giresunspor'un yeni teknik direktörünün belirlenmesi için bazı isimlerle temasa geçtik. Görüşmelerimiz sürüyor. Bu isimlerden hangisinin Giresunspor'a faydalı olabileceğini belirleyerek, bir iki güne kadar yeni teknik direktörümüzü belirleyeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 17:35:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?