3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Orduspor 11 eksik ile geliyor

Bank Asya 1. Lig'de Play-Off'a katılmak için bu hafta deplasmanda Giresunspor ile hayati derecede önemli bir maça çıkacak olan Orduspor'da, 11 futbolcunun pazar günü oynamayacağı açıklandı.


Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Erkan Şahin, geçen pazar günü Kartalspor maçının ardından çıkan tartışmalara karışan Mülayim Erdem ve Ümit Tütüncü'nün tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini söyledi.

Bu 2 futbolcunun Giresunspor maçında forma giyemeyeceğini belirten Şahin, "Zaten kadro kurmakta zorlanan takımımızda bu oyuncularımızla birlikte sakat ve cezalı oyuncu sayısı 11'e yükseldi. Bu hafta Giresunspor maçında; Şenol Karagöl, Yiğitcan Erdoğan ve Uğur Erdoğan kart cezalısı, Mehmet Öncan PFDK tarafından cezalı, Ümit Tütüncü ve Mülayim Erdem tedbirli, Ali Sakal, Gökhan Kolomoç, Ercan Ünal, Erkan Ferin ve Emre Aygün sakat oldukları için kadromuzda yer almayacak. Tüm bu olumsuzluklara rağmen en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Taraftarlarımıza istedikleri sonucu yaşatamadığımız için üzüntü içerisindeyiz" dedi

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 15:53:50
Güncelleme :7 Mayıs 2008 Çarşamba 15:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?